Pamuk1 İlk kullanımdan önce ve kullandıktan sonra nasıl temizlemek gerekiyor? Özel temizleyici almak şart mı?
suscarparimm Pamuk1 Kaynatarak kullandım ilk sonrasında biberon temizleme aparatı vs aldım öyle temizledim ama emziği hala kaynatırım biberonun ucunuda
Aloneanqel Pamuk1 ilk kullanmadan önce kaynatıyorsun canım. Sonra biberon ve emzik deterjanı ile yıka. Ya da önce biberon ve emzik temizleyici ile yıka sonra kaynat durula. Kullanırken de temizleyici ile yıkıyorum her kullanımdan sonra. Hafta da 1 veya 2 defa da kaynatıyorum
Pamuk1 suscarparimm 5 dk kaynatmak yeterli mi, ilk kullanmadan önce başka bir temizleyici kullanmak lazım mı
Aloneanqel Pamuk1 ilk 18 ay İncia kullandım. Bebeğim şuan 19 aylık. Wee baby nin kini kullanıyorum. Çok güzel kokuyor ve güzel de temizliyor 💕
Senazeynep34 Bulaşık makinesine atsak, ardından kendi detarjani ile yıkayıp sıcak suda durulasak olmaz mı? Çünkü diğer türlü süt kokusu kalır sanırım.
Aloneanqel Senazeynep34 hayır kalmıyor canım. Makinaya atma. Emziğin (biberon emziği) rengi de değişiyor biberon pp ise çok kötü oluyor. Tavsiye etmem