Zypnmlk Selam anneler 27 haftalık hamileyim mecburi sezeryan olmak zorundayım İstanbul Bayrampaşa yaşıyorum yakın yerlerde özel hastanelerde sezeryan doğum ücreti ne kadar yapan arkadaşlar bide doktor muayenesi ücreti ismi beraber paylaşırmısınız
Saaki Zypnmlk Nisan ayında Medicine hastanesinde sezeryan 5500 dü doktor muayenesi 235 di yanlış hatırlamıyorsam
Garibanana Zypnmlk çapa medilife hastanesine gidiyorum muayene 205 lira doğum ücretini sormadım daha ilk doğumum da orda gerçekleşti doktorum çok ilgili doğumdan sonra da hiç bir sorun yaşamadım 8 hafta sonra ikinciyi de orda doğurucam inşallah diğer hastanelere göre fiyatları baya düşük
Zypnmlk Ozlemiskndr geçen gün Bayrampaşa Kolan muayene 360 sezeryan 5500 TL ve heralde her yer öyle fiyatları gerçekten çok çok artmış
Gulo0106 Esenler avicenna muayene 300 normal doğum 5 bin sezeryan ise 7 bin liraymış bende 25 haftalık hamileyim ama doğum yapana kadar yine zamlanır muhtemelen her ay zam geliyor çünkü
Asyabuse Medipol mega, duygu gencer 690 muayene, 9.000 zorunlu sezeryan. Çok pahalı ama benimkiler ikiz diye yenidoğan yoğun bakımı iyi bi yer olsun istiyorum