nolmusnolmus Kızlar hamisken peygamber kabri ziyaret edilir mi , kimisi bebekte leke yapar diyor bilgisi olan varm i
mylittlebabym nolmusnolmus peygamber kabri mi? Anlamadım Medine’ye gideceksiniz, bebekte leke mi yaparmış? Ne alaka?
suscarparimm nolmusnolmus Ya o urfada var sadece bence diyordum ben 😂 sokmamışlardı beni dergaha nişan olur vs diye ama girdim bişeyde olmadı yani
Asyahiraesra nolmusnolmus görümcem hamileydi eğil de ki peygamber makamına gitmistik leke fln olmadı gayet sağlıklı zamanında doğdu bebegi
Minigim38 Zeyzeylim çilek gerçekten leke yapıyor ama anneme zamanında demişler annemde inanmamış denemiş ensemde hafif çilek şeklinde leke var çilek mevsimi geldiğinde kıpkırmızı oluyor şeklide belli oluyor
cimcimemmmm Peygamber ziyaretleri, kabirleri neden oyle bir sey olsun aksine gidilir dua edilir ziyaret yerleri mübarek yerler. Boyle seyi de ilk defa duyuyorum 🙄
mylittlebabym suscarparimm hıı anladım🙈 ben bebek olsun diye türbeye gidip dua ettim, hatta o zaman hamileymişim bile. Şimdi kötü mü ettim yani bebekte leke ne alaka Allah aşkına ya böyle saçma bir şey daha duymadım.
Zeyzeylim Minigim38 bence onun farklı bi açıklaması vardır yoksa çoğu hamile çilek yiyor aşerenler çok fazla var herkesde olmuyor.
cimcimemmmm Minigim38 leke yaptığı için değil canim . Genelde çok aşerenlerde olabiliyor bu. 😄 ablamda diyo bebeğimin cani balık çekti ben tiksiniyodum ama agzim sulaniyodu yani bebegin cani cekmis olmali. Yememiş .Simdi yegenimin ayağının altında balık figürü var.
SahrasMom311216 Herşeyde leke yapıyor mübarek bebek değil dalmaçyalı doğuracaz bu gidişle😂Niye leke yapsın bence aksine insanın içini huzur kaplar güzelce dua edilir ben olsam giderdim