Kayralianne Selam kızlar malum kış geliyor bulunduğum yerde çok çeşit hamile giyim mağazası yok sizin internetten hamile giyim olarak alışveriş yaptığınız guvenilir siteler var mı 🙂
isimyazmakzorunlumu Kayralianne lc waikiki den başka alternatif yok denecek kadar az maalesef. Pantolon ve sweatshirt aldım. Kupon bulup alın bir nebze uyguna gelir.
Minigim38 Kayralianne lcw hamile pantolonu hamile taytı cok rahat 20 haftalıkken almıştım hala kullanıyorum 34 haftalık oldum. Üst kıyafette normal kıyafetin 1 beden büyüğünü alıyorum onlar dhaa güzel 😊
Kayralianne isimyazmakzorunlumu LCW den birkaç parça ürün aldım bende başka siteler varmı merak etmiştim ama bu senede sadece LCW ye kaldık galiba 😂
Kayralianne Minigim38 ilk hamileliğimde de LCW den 2 pantalon almıştım halada oluyor 2 tane tayt ve pant aldım ama üst konusunda çok bı seçenek yok 🙂
Summerwine Kayralianne henüz yapmadım ama tayt uzun tunik ve elbise alıp kışı öyle geçirmek istiyorum yani özel hamile kıyafeti almicam sonrada giyerim bunlari LCW ve defactodan alırim
Kayralianne Summerwine bende 27+5 günlüğüm henüz 5 kilo aldım o yüzden bende ilk baştan beri tayt ve tunik tarzı giyiyorum ama şöyle kış için pufudik hırkalar sweetler almak istiyorum ama LC de de hep standart şeyler
Summerwine Kayralianne siz az kilo almışsınız şimdiki kilonuz çok değilse normal her markanın 1-2beden büyüğü olur size 😍