Yesimsim Kızlar merhabaaa. Bu ay ilk defa Ovulasyon testi kullandım ve ayın 19 unda en koyu çift çizgiyi gördüm. Eşimle 18 20 ve 21 ini değerlendirdik ama sonrasında ikimizde grip olunca devam edemedik. Çatlamaya denk gelmiş midir sizce aklım sürekli orda☹️
ParildayanYildiz Yesimsim öncesini ve sonraki günleri değerlendirmişssiniz canım Allah izin verirse olur strese girme
Papiiii Yesimsim 19u yumurtlaman varsa 20sii catalmadir zaten 20sinide degerlendirmissin zaten onemli olan gun catlama gunudur
Yesimsim ParildayanYildiz inşallah canım eşim çok istiyor bi kaç aydın deniyoruz inşallah bu ah sonuç alırım adetime da daha 6 gün var düşünmeden edemiyorum
ParildayanYildiz Yesimsim strese girme dua et canım bende kaç ay ovulasyon testiyle denedim hemen olmayabiliyor ama sonra çok şükür oldu olmazsa bidahaki ay yine ovulasyon testiyle denersin en koyu olduğu gün ve sonraki günleri de kesin değerlendir
Bsragrkan Yesimsim kuzum hemen hemen aynı günler görmüşüz ovülasyonda denedim bende 16 17 de yumurtlama 18 de catlama gördüm. O günler hep değerlendirdim.. daha önce kimyasal ve kürtajım var z çok istiyorum bi sağlık sorunu da yok ama heyecanla bekliyorum.. 1 Ekim bat tarihi. Geçenler de doğum haritam baktırdım. Öyle bi etkiledi ki beni aralık gibi görüyorum bebek dedi. Galiba ondan kaynaklı bu günleri düşünemiyorum ama Allahım hayırlısını nasip etsin ..
Yesimsim Papiiii evet o yüzden test kullandım çünkü uygulamayla denk gelmedi yumurtlama günüm daha geç oldu iyiki kullandım dedim ama işte hastalanınca da acaba mı diye düşünüyor insan
Yesimsim Bsragrkan pozitifi görürüz inşallah ikimizde ☺️☺️ Çok heyecanlanıyor insan hayırlısı olsun bizim için ♥️