Ceylan2536 minikbezelyemmm ben daha hamile olduğumu bile bilmezken rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm. 1 hafta sonra test yaptım hamile çıktım . Sonuç erkek😂😂
Esragoren minikbezelyemmm bende erkek olacağını hissediyordum erkek bebek bekliyoruz şuan.33+5 günlüğüz bugün ☺️
myangelson minikbezelyemmm rüyamda 2 kere kızım olduğunu gördüm ama hep erkek hissediyordum başından beri eşim , çevremdeki herkes erkek hissediyordu. Oğlumuz oldu Yağız’ım♥️
yaasemin minikbezelyemmm ben kız hissediyordum kızım olcak diyodum hatta adını bile hazırladım kendimi ona odakladım 15 haftalikta muayene gittim doktor pat diye erkek diyince kala kaldım eşimin gözleri fal taşı gibu açıldı oğlum olacağına da sevindim ama dediğim gibi kız hissediyordum 😅😅
EmelBG_ minikbezelyemmm Ben ilk hamileliğimde kız hissettim herkes erkek demişti kız oldu 🌸.Şimdi erkek hissettim başından bu yana baya baya doktor erkek dedi %100 hissiyat var ciddi ciddi 😂🌸
Yaseminturan_ minikbezelyemmm İlk gebeliğimde kızım olsun çok istedim ama erkek hissettim hep oğlum oldu Kuzey Efe Şuan yine hamileyim yine erkek hissettim ve erkek :) O da Poyraz Ege olacak nasipse🦋
Elisam123 minikbezelyemmm ben de kız hissettim erkek çıktı hatta 4 aya kadar hala umutluydum detaylı ultrasona da girince erkek dedi tamam dedim kabullendi napalım sağlıklı olsun da erkek olsun
Melinya Bende aşırı kız hissedenlerdendim. Ama oğlum olacak 1 haftaya kucağıma alırım inşallah. İsmi Göktuğ olacak ama kuranda geçen ikinci isim olsun olmasın arasında kaldık. Olursa ikinci ismide Miraç olabilir. Göktuğ Miraç yani 😇
RojdaK minikbezelyemmm ben ilk günden beri oğlum olacağını hissediyordum vücudum tamamıyla suan erkek annesı vücudu gibi sivri bi göbek ve hiç kilo almamış bi vücut 😂 son bır ayım hayırlısıyla rabbım elıme almayı nasip etsin
Ruken_ minikbezelyemmm kızda dört ay boyunca ağız tadım yoktu herşeyin tadı zehir gibiydi ama oğlumda bu çocuğumda yani ilk iki ay sadece tiksindim bazı şeylerden çok uzun sürmedi anlamıştım bunda bi farklılık var çünkü kızda baya halsizlik vardı yerimden kalkmak istemez hep uyumak uzanmak isterdim oğlumda tam tersi şu an 35. Haftaya geldik hala uzanıp dinlenmek gelmiyor içimden daha hafif hissediyorum