minikbezelyemmm Benim daha iki buçuk aylık cinsiyet belli değil ama erkek hissediyorum arkadaşlar siz de böyle mi hissediyordunuz😁
Ozge minikbezelyemmm ben de eşim de erkek hissediyorduk bizde tuttu ama arkadaşımgil hep kız hissedip erkek çıktı onlarda tutmadı. 😅
Ozlm0916 minikbezelyemmm ben hep kız hissediyordum erkek bebisim var 2 aylık oldu 😍 doğurdum rüyamda 3 kere kız olacagını gördm tersine çıktı
Abcd12 minikbezelyemmm ben hep kız hissediyodum erkek oldu bide sağ kasigim çok agriyodu erkekte öyle oluyomus
girl_boy_annesi minikbezelyemmm ben kızımda erkek hissettim kız çıktı şimdi oğlum olacak inşallah bunda da tam tersini hissettim Hisler bende tutmadı Ama erkek kardeşim kızımda kız olacak dedi öyle oldu bunda da erkek olacak dedi Rabbim bildirdi ona 🥰🙈
Havvaa06 Ben hicbirsey hissetmiyordum ama bütün çevrem erkek diyordu ki erkek çıktı isim olarak Yağız düşünüyorum
minikbezelyemmm Ozlm0916 rüyamda kız gördüm ben de ama hamile kaldığımdan beri hep erkek hissediyorum çevremde aksine kız diyor
Sanal_koala00 Abcd12 hep solumda ve hepte sol kasık ağrısı çekiyorum bebeğim erkek 😌 bence kasıkla alakası yok
minikbezelyemmm girl_boy_annesi hislere güvenmemeliyim o zaman😁 sağlıklı olsunlar da bizimki eğlence🙏🏻
denizarenmom minikbezelyemmm ogrendigimden beri erkek hissediyodum ve iki kere ruyamda gordum erkek oldugunu ogrendik
Ruken_ minikbezelyemmm ben ilk hamile kaldım erkek hissettim erkek olcak Rabbim nasip ederse ilki kızdı ama erkek ve kız hamileliği çok başka
taninmayananne minikbezelyemmm ilk oglumda kiz hissediyordum oglusum oldu. Bunda da erkek hiasediyordum sadece kucuk bi umut vardi kiz olur belki diye bunda da oğlusum oluyor :))
Pijamaskeliler minikbezelyemmm kız olur diyordum erkeği düşünmüyordum ama 12.haftada yüzde 80 erkek dedi perinetolog ikili teste gidince değişmedi detaylı da da erkek çıktı kendi doktorumda erkek dedi daha yeni yeni alışıyorum sağlıklı olsun da farketmiyor sorunlar yaşadık biraz nazlı erkeğim🙈💙 🥰
minikbezelyemmm Pijamaskeliler ben de perinatolağa gidiyorum onların ultrasonu daha farklı belki benim de erkekse ikili de 12. Haftada söyler
nnnaaz Tüm sülale kız istiyordu turşu yedim tatlı hiç canım çekmedi diye hep kız dendi. Hop erkek geliyor 36haftlık şuanda. İsim Karan 💙
minikbezelyemmm nnnaaz aslında benim de sülale kız istiyor ama ben erkek hissediyorum 😁 hele kayınvalidem erkekse annene ver o baksın dedi şaka yapıyor tabi de biraz saçma geliyor bana böyle şeyler
alonee minikbezelyemmm Ben erkek hissediyordum erkek oldu ama benim gönlümdeki erkekti rabbim nasip etti tabi kız olsaydı da üzülmezdim evlat sonuçta. Ki bana çevremde erkek hissettiğini söyledi hep tabi hisle olmuyor bu işler pek denk geldi diyelim 😅
Koalamm minikbezelyemmm iki oğlum var ikisindede doktor önce kız dedi çevremdeki herkes de kız hissetti ama ben hep erkek hissettim 💙💙
Erva1234 Koalamm bende erkek hissediyorum baştan beri ilk gttgmde tam kendini göstermedi diye kız dedi ikincisinede bacağını az açıp kapattı çıkıntı var dedi ama gene kesin demedi ama erkek olduğunu okdr çok hissediyrmki
Melek1dzr minikbezelyemmm Ben rüyamda kz bebek görüyodum sürekli yani dedim ki %100 kız 3. Ayimda doktor kıza benziyor dedi 4. Ayima girdigimde erkek oldugu kesinleşti ve ben şok 🤣