Minikcennetim Kızlar aşırı derecede susuz hissediyorum gece bile kalkıp su içiyorum ağzım kupkuru şekerden şüpheleniyorum ya haftaya gideceğim şeker yüklemesi için birde canım sürekli tatlı bir şeyler çekiyor olabilir mi şeker😓😓😓
Kleopatra- Minikcennetim Bilemiyorum. Bende çok su içiyorum hep susuz kalmışım gibi içmek istiyorum ama şekerim yok şükür. Umarım sizde de öyledir. 🌿
teachering06 Minikcennetim O haftalards benimde öyleydi, birde tuvalet problemim vardı ama gebelik şekeri çıkmadı
Ayshenur Minikcennetim bende senin gibiyim 27. Haftaya gircem yarın canım gebelik şekerm yok çok şükür ben gece yanıma 1 litre su alıyorum bitiriyorum uyanıncaya kadar sabah bazen ikinciye alıyorum endişelenme inşallah bir şey çıkmaz Allahın izniyle
Bebekdelisi Minikcennetim benımde aynıydı şeker cıktı canım yarın saglık ocağında baktır ıstersen emın olursun inşallah degıldır ama öyleyse diyetle dengelenıyor
Minikcennetim Kleopatra- umarım annemde ve kardeşimde yeni şeker hastalığına yatkınlık çıkmış doktor dikkat edin demiş bende o yüzden kendimden şüphelendim kardeşimde bende çok zayıfız aslında doktor bile şaşırmış bu zayıflıkla diye 😓
Minikcennetim Bebekdelisi nasıl baktırılıyor canım ne diyeceğim annemde kardeşimde de şekere yatkınlık çıkmış ondan da şüphelendim
Fatma0090 Minikcennetim gece kalkıp içiyorsan muhtemln var bnde var bnde öyleydim evde ölcüm cihazon varsa ölc ac 95 i gecmicek tok 1 sast sonra 140 ı gecmicek eger geciyorsa vardır dahiliyeye gitmenizi öneririm bi hafta sabah öğlen akşam ölc kontorle git yüksek cıkarsaa
Minikcennetim Fatma0090 ölçüm cihazım yok canım ya şeker yükleme testine gideceğim haftaya o zaman varsa belli olur mu
Bebekdelisi Minikcennetim aclık yokluk sekerı bakabılırmıyoz ağız kurulugum cok de bakarlar benım kimsede şeker yok ama cıktı
Selamcanim Minikcennetim gece iki litrelik su alıyorum yanıma sabaha kadar kalmıyor. Gündüz fazlası gidiyor. Şekerim yok.
kuzucumoglum Minikcennetim canım ben 24 haftaligim bendede aynıydi o hafta ağzım kupkuru dudaklarımin kenarı öylesine inşallah öyle birşey çıkmaz
Bebekdelisi kuzucumoglum sekerden korkmayın canım ben hepsınde şeker cıktı bu sefer ıkız gebeyım düşğk şeker coktı her gebelık farklı seruven diyet cok faydalı ınanın sımd şekerim düşük yine diyetle gidiyoruz
Deletedmom_8 Minikcennetim benimde öyleydi. 28. Haftada istedi doktorum şeker yüklemesini. 26. Haftada falan aynı böyleydim. Deli hibi tatlı şeyler yemek istiyordum. Gözümün önü falan kararıyordu şekerim düşük çıkıyordu hep. Gebelik şekerinden şüphe ettim bende. O aya kadar nerdeyse hiç tatlı şeyler yemeyip beslenmeme dikkat etmiş olmama rağmen heralde çıkacak diyordum. Ama gayet güzel geldi sonuçlarım hiç bişey çıkmamıştı
Minikcennetim Deletedmom_8 aynı beni anlatmışsınız bende bu zaman kadar aska tatlı yemezdim canım istemezdi ama bi anda bir şey oldu sürekli canım tatlı istiyor 😓
motherofcats Minikcennetim olabilir ben şekeri öğrenmeden günde 5 litre su içtiğimi bilirim 24.haftada şeker yüklemesi yapılmıştı zaten sizin de az kalmış yükleme de çıkar
makin Minikcennetim benim de öyleydi şeker yüklemem yapıldı ve çıktı malesef ama korkmayın çıksa bile diyet ve sporla kontrol altına alınan bir şey hiç olmadı insülin kullanmak zararsız bebeğe
Minikcennetim makin inşallah çıkmaz zaten zayıfım doğru düzgün kiloda almadım henüz diyet yapmak hiç bana göre değil😓
Deletedmom_8 Minikcennetim ben hâla aynıyım 31. Haftada 😂 deli gibi tatlı yiyelim var ama şekerim normaldi. Korkma inşallah bir sıkıntı çıkmaz