mervenoluyoruz Hadi bebişlerimizin detaylı ultrason fotoğraflarını paylaşalım. Oğluşum burada 22 haftalık 550 gram. 😍
mervenoluyoruz esrakrkrt bilmiyorum ki hiç sıra falan çok oluyomuş diyolardı randevu bulmakta zorlanıyomuş insanlar 750 tl ye baktırdım 50 dakika boyunca inceledi bebişimizi. Piyasaya göre uygun bir fiyat.
Deletedmom_8 esrakrkrt hayal kurma kız 😂 devlette renkli çekmeyi bırak ekranı bile göstermiyor sana. Ultrason fotoğrafı vermiyor. Herhangi bir bilgi vermiyor. Hemen bakıp raporunu yazıp gönderiyor. Fotoğraf verme falan yok
Bebekdelisi esrakrkrt devlette bırak gormeyı konusma bılgı bıle yok 20 dk cıkardılsr dısarı ozele gittim 1 saat ınceledı🥰
mylittlebabym Deletedmom_8 ya da dalga geçer gibi hiç bişeye benzemeyen saçma sapan bir fotoğraf veriyor.😂 Al bununla avun der gibi.
Deletedmom_8 mylittlebabym o zaten en fenası 😂 bana öyle bir fotoğraf verdiler ki 22. Haftada normal kadın doğumda. Özelde kendi doktoruma gösterdim. Kadın şey dedi “ bu ne ? “ 😂😂
mylittlebabym Deletedmom_8 hdhxdx cidden doktor bile neresi olduğunu anlayamamış.😂 Bakmadan veriyorlar ya resmen dalga geçiyorlar. Bide öylesi fotoları buraya atıp cinsiyet tahmini isteyenler var yazık onlara da üzülüyorum 😂
Deletedmom_8 mylittlebabym yok zaten kadın dedi senle dalga geçmiş heralde bu bebek değil başka bişey diye cidden de öyleydi 😂 bende bişeye benzetememiştim. Kız bebeğe bile benzemiyor ki cinsiyetini nasıl tahmin edecekler 😂