Nur0631 2 aylık bebeğim 3. Haftasından beri hep böyle, bir bebek 7 8 saat nasıl uyanık kalabilir anlamıyorum gazı yok karnı tok altı temiz bir sağlık sorunu yok nasıl nasıl
Ormanmeyvelii Nur0631 Allah yardımcın olsun bacım bizimki de meme bağımlısı sürekli memede kalmak istiyor tuvalete bile gidemiyorum Acaba bebek için erken mi diye bile düşünmeye başladım 😣😣😣😣😣😣😣
Erbe Nur0631 agladiginda karnını elle daha çok agliyosa geçmiş olsun kuru sancı çekiyor benim bebeğim erkek kendinden geçercesine ağlıyordu ne gazı ne bı hastalığı vardı karnını eklediğimiz an dhaa fazla kıyamet kopradi kuru sancı çekiyor ve biz tek yöntem olarak ılık şekerli su verdiğimiz an karnı gürül gürül ötüyor rahatlayıp susuyor
Nur0631 Erbe inanmıyorum daha az önce fark ettim bunu karnını ovalamak için elimi attığımda daha fazla kıyamet kopuyor ne demek oluyor kuru sancı
Turana_20 Nur0631 telefonda fon sesi koy sesini yuksege al benimde kizim oyleydi kazini cikar karnina elini saat yonunde dondurerek masaj yap ben colispas veriyodum kaz icin doktoruna siyle kazi icin bisey yazsin benim kizimda en az 4 ay devam etti kazini cikarr kendi cikaramiyo cok sancilaniyor o yuzden hic durmadan agliyor
Sumiire Nur0631 canım kaburga batması oluyo bebeklerde yani büyüklerimiz bilir düzeltmek için elini ayagını görüştürğrler belki öyle olmuştur
Erbe Nur0631 benim oğlumda gaz problemi yoktu hani biz büyüklerde karnınız ağrır ya içerden öle sanırım oğluma piyasadaki bütün gaz damlalarını kullandım bitkisel butunotlari denedim gaz giderici gazı olmadığı için çocuğa hiç fayda sağlamadi biz sadece ılık çok az şekerli su yapiorum onu daha içerken karnı guruldamaya başlıo onun üstüne susuo
Sumiire Nur0631 canım bu şekilde el ayak görüştürüyoruz tabi bunlar gibi çocugu silkelemiyorum 😅 ben yüz üstü yatırıp kollarını yavaşca geri alıp belinin üzerinde birleştiriyoruz eğer birleşmede kaburga batmış demek oluyo yavaş yavaş birleştiriyorum bırakıp belini ovalayıp çok hafifçe bastırıyordum tekrardan birleştiriyorum eli ayağına deyene kdar tekrarlıyorum bunu yapmaktan korkma bizim burda bir doktor bu şekilde yapıyo yani doğru yaparsan bir zararı yok
Sumiire Nur0631 kaburga batığı olursa doğru düzgün emmez uyuyamaz bebek ağlar sürekli bazen ateşi bile çıkar