Cerennnn5858 Bat 1 ekim şimdi erken gebelik testi yaptım negatif. Çok umutluydum bu ay kımyasal geçirdiğim aylardaki gibi yumurtlamadan sonra kasık bel agrım olmustu. Negatif görünce kaynar sular döküldü basımdan
kubraselcuk Cerennnn5858 ah canım aynı durumdayız… Zamanı vardır diyip avutuyorum kendimi Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏
MMelissaaa- Cerennnn5858 benim beklenen adet günümde negatif çıkmıştı. 3 gün geçince silik çizgi çıktı. Daha çok erken test yapmışsınız geç döllenme de olabilir bekleyin
Elo211 Üzülme canım hayırlısını iste ♥️ kısmetinde ne zaman varsa istesende istemesende olur zaten şükür et ve hayırlısını iste insallah en kisa zamanda nasip olur isteyen herkese üzülme ♥️
Cerennnn5858 Elo211 inşallah canım. Çok ümitlendim oncekiler gibi kasık agrım oldu çok. Kesin gözüyle baktım. 6 gün var erkende yapmadım testi daha önceki düşüklerim cıkmıstı 6 gun kala
Alisa015 Cerennnn5858 bende 5 gün gecikmeden sonra çok silik çıkmışdı geç döllenme ola bilir umudunu kayb etme🤗
crazymommy Ben kimyasal geçirdiğimde 2 gün önce öğrenmiştim. Şimdi reglim 1 hafta geçince ancak testte çıktı canım daha belli olmaz bekle reglini her gebelik farklı oluyor
crazymommy Cerennnn5858 Yok canım çıkmayadabilir. Benim yumurtlamadan 15-16 gün sonra çıktı. Hatta kimyasal gebeliğimde 2 gün kala çıkmışken bunda 1 hafta geçti ancak çıktı her gebelik farklı
Cerennnn5858 crazymommy İnşallah dediğin gibidir canım. İçime su serptin🙏🏻 ya göğüs agrım aşırı dokununca acıyo. Hasta olcakmısım gibi bu sabah karın agrısıyla uyandım aşırı sinir bide
crazymommy Cerennnn5858 Ben o testte görene kadar ne belirtiler yaşadım ama çıkmıyo deliricektim bir ara gir sayfama bak görürsün neler çektiğimi canım 😂