Sinemkaya43 Asyahiraesra benimde erken doğum riskim wardi korkuyordum erken gelecek diye . şuan geç gelecek diye korkuyorum
Asyahiraesra Sinemkaya43 açıklığımda yoktu en son gittiğimde 😔 yürüyüş perine masajı flnda yapamadım korkudan..yarın kontrol var bakalım nolacak
Pamuk55 fatmaa37demi5 aynı dusuncelerdeyim suni nasıl olcak olcak mi sonra sezeryan belirsizlik bunaltıyor insani
Sinemkaya43 izobellaaa-_- bende yarın kontorle gidecem keşke doğuma alsalar diye dua ediyorum 🤪 çok korkuyorum acilmam ilerlememişe diye
-MinikveAnnesi- Sinemkaya43 evet banada böyle dediği için beklentiye girdim nişan vs gelmesine sancı çıkmasına rağmen ilerlememesi insanı strese sokuyor içten içe 😂
Sinemkaya43 Asyahiraesra keşke yapsaydın benim perşembe nişanım geldi ozamandan beri yürüş, egzersiz falan hepsini yapıyorum yarın gidecem bakalım 4 günde kaç cm açılma olmuş
Sedaaa_ izobellaaa-_- 38+5 de ne var ki 😌ben şu an 40+1 deyim 32. Haftamdan beri 2 cmlik açıklığım var ama gelen giden yok 😔
Sinemkaya43 Ozlemdrn benimde gece sancım wardi heycanlandım doğuruyorum diye meğer yalancı sancıymış 🤪
izobellaaa-_- Sinemkaya43 ayyy inşallah kızzzz zaten psikolojik men rüyamda 2 gündür abiye giyip makyaj yapıp doğuma gidiyordum 😂😀😂🤦🏻♀️