tazecikannee Hamilelik nasıl geçiyor benim 11+3 deyim halsizim karnımda ağırlık kasıklarımda batma var sizler
Madameatalay tazecikannee 10 + 2 yiz bizde.bulantılar devam ediyor. Bazen çok enerjik bazen de bitik hissediyorum resmen.1 tane de kızım var haliyle onunla da ilgileniyorum. Analık nerden baksan zor iş yahu :)
SiriusA tazecikannee 13 haftalığım. Halsizlik diz boyu. Mide bulantısı için prilam kullanıyorum, o şekilde ayaktayım şükür 🙏🏻 Evde bir de ilkokula yeni başlayan oğlum var. Bir yandan çalışma hayatı bir yandan çocuk ev işi vs. Üstüne bir de grip oldum 🤧 Ben yorgunum hayat 🥴
Gunay_18 tazecikannee 9+5selamlar sürekli yemek istiyorum doymuyorum meyve normalde yemezdim acayip şekilde meyve yiyorum sürekli uyumak istiyorum 🥱🥱
HaticeC123 11+4 miniğim👼🏻 Hamileliğimde , sadece biraz ayakta kalınca belimde ve kasıklarımda ağrım oluyo o yüzden dinleniyorumm. Bunada şükür 🤲🏻🌸
tazecikannee HaticeC123 bende gece çok hissediyorum sağım solum belli değil kasıklarımda batma oluyor bunda şükür
mrv_elvn_ HaticeC123 benimle aynı gününüz🥰bende hiç ayakta duramıyorum doktor sadece yaticaksin dedi bana da yoksa rahatsız oluyorum
tazecikannee Yares611 bende çok merak ediyorum kız mı erkek mi merak ediyor insan herşey den önce sağlıklı olsunlar
HaticeC123 Bende 2 hafta sonra gidicem hem kontrole bide cinsiyet için sadece tahmin edicek bakalım 😊
HaticeC123 İnşallah canımda benim dr sadece tahmin edicem dedi 4.ayda net söylicem dedi 😊 sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hayırlısı olsun inşallah ☺️ Ama insan merak ediyooo tabiii🤭 @tazecikannee
Burdabirivar Ben de 11. Haftadayım ve 2 hafta sonra gideceğiz doktora inşallah cinsiyeti öğrenebiliriz
tazecikannee Madameatalay gerçekten zor senin daha zor evde bir çocuk daha olması Allah yardım ediyor gerçekten 🌸