Elifffbay Normalde akşamları yapıyoruz ama akşam nasılsa unuttum misafirler vardı😪sabah yaptık hemen acaba bişe olur mu 😏😏
pembefiyonk Elifffbay bence gün içinde doktoruna yaz muhtemelen ya akşam yapma der ya da düşük doz yap der biz ne desek boş :)
Damlaa__ Elifffbay Bir şey olmaz bence bende bazen unutuyorum ya da uyuya kalıyorum 2-3 kere vurmadığım oldu :)
Brcbykl @Elifffbay merak etmeyin Elif hanim onemli degil siz ayni sekilde yapmaya devam edin 😊 neredeyse 1.5 yildir kullaniyorum bende iyice uzman gibi oldum 😊😊
Elifffbay Lavantam20 tamam. sizin başınıza geldi mi hiç? Çok endişeliyim sabahın köründe doktoru aramak istemedim
Seyma0323 Canım bir sıkıntı olacağını sanmiyorum, sabah yaptığın iğne dün gecenin sayilir ve gece yapmaya devam etmek gerekiyor bence. Ben sizi genede yanlış yönlendirmek istemem nolur nolmaz doktorunuz ile iletişime geçin o size tarif etsin
Seyma0323 Elifffbay insan hali canim kaç miljon insan kullanıyor elbette unutanlarda vardır fazla kafaya takma😘 emin olmak için sadece doktor ile iletişime geçin