oznuroznur07 4 kere ,10 dakıkada 1 , 50 sanıyelık kasılmam oldu acısı cok fazlaydı kıvrandırdı sımdı gecti acaba dogum kasılması mı devam etmıyor ama cok korkuyorum 🥺 eğer hazırlık kasılması yalancı kasılma fılansa gercek dogum sancısı nasıldır 🥶🥶🥶🥶
Mervestark oznuroznur07 geçtiyse sorun yok, saat 1 gibi benimde kasılmam başladı uyudum uyandım sürekli dinlendim yani ama şu an hala devam ediyor, öylece bekliyorum çünkü hastaneye gidince yüksek bir kasılmam çıkmıyor nstde çok can sıkıcı bi durum olmaya başladı bu kasılmalar maalesef :(
oznuroznur07 Mervestark benımde gunler öncesinden her gece sancım oldu hazırlık sancıları ama acılmam kolay oldu bu sayede sanırm
M_glsm Kızlar 36+6 haftalıgız ve dunden beri vajinamda agri var boyle oturunca kalkinca baski gibi hissediyorum. Dün 2,3 kere adet agrisi gibi agrimda vardi🥺 napmaliyim
Asivemavi M_glsm hafta ve günümüz aynı sizinle benimde aynı şikayet var hatta bebek belli yerde sertleşip kasılıyor arada. Ve alttan baskı oluyor en ufak wc durumunda zorlanıyorum agrıda oluyor geçici sanırım arada oluyor benim belkide yalancı sancıdır 2 hafta sonra doğum kısmetse
Mervestark oznuroznur07 bi gidin hastaneye nst çeksinler belki düzenlidir sancılar açıklığınıza bakarlar
M_glsm Asivemavi ayni sikayetler normal bu haftalarda o zaman😅 insallah canim benimde 2 hafta sonra sezeryan o vakte kadar gelmezse🤫
Mervestark oznuroznur07 ay gerçekten mi 🥹🥹 gözünüz Aydın çok sevindim, nasılsınız iyi misiniz bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsün inşallah 💞💞💞