Ece__ Nazlican46 göbek bağı düşene kadar yıkamadık, doktor da bunu önermişti, nemli bir bezle silebilirsiniz ama banyo yaptırmayın demişti
Gizem1994 Nazlican46 bende şöyle biliyor um hastaneden gelince bir kereliğine mahsus yıkanıyor sonrası göbeği düşüne kadar bekleniyor yoksa göbeği kuruyup düşünce de rahatça hergün banyosunu yaptırabiliriz :)
tugba-polat Nazlican46 senin bildiğin çok doğru ve hatta doktorlar zaten hiç hastaneden çıkmadan bilgi verir büyük ihtimal göbek bağı düşene kadar yıkamayın kuru kalsın ki hemen düşsün deniliyor eğer gerçekten pisse çocuk silersiniz diyorlar bence tepkini koy zaten 4. Gün kuru kaldığı için göbek bağı düşüyor ben üç cocugumada aynisini yaptım birinde 4 diğerlerinde 3. Günü. Gecesi düştü göbeği ertesi sabah banyosunu yaptırdım zaten hemde dediğin gibi o beyaz şeyler bağışıklık için de önemli dışardaki mikroplardan koruyor çocuğu
Pinarbek Nazlican46 ben verniks tabakası gidene kadar yıkanmaz diye biliyorum, ki kızımı 14.gun kendim tek başıma yikamistim, bence araştır ve içine sinen neyse onu yap, sonuncta bizim evladımız kimsenin kendini tatmin etmesine izin verme