Tubatgn Buse5560 1 haftalık gebeliği anlaman mümkün dğeil canım çünkü gebelik haftası son regl tarihinden itibaren hesaplanır. En erken 3.5 haftalıkken anlarsın bende reglime 1 hafta kala anladım öğrendiğimde 4 haftalık olacaktım.
Busra3246 Buse5560 o zamanlar emzirdiğim tam adet tarihimden emin olmayıp 5 defa test yaptım hepsi negatif çıkmıştı bende aman boşver diyip kapattım konuyu ama bulantımdan tahmin ediyordum yarın son kez yapıcam demiştim onda da pozitif çıktı 😂
Mavidunyamm Buse5560 adetten 3 gün önce yaptım negatif çıkmıştı. Adetten 1 gün önce tekrarladım pozitifti erken gebelik testiydi 🥰
Sedamete Buse5560 canım regle 6-7 gün kala erken gebelik testinde negatifti.Kaset testte silik çizgiydi ertesi gün betaya baktırdım 9,87idi erken gebelik testleri bence güvenilir değil
Sedamete Defne2218 şimdi takvime baktım son ilişkinin 11.günü beta ölçtürmüşüm canım ama muhtemelen o ilişkiden önce olan bir bebek çünkü ultrasonda ileri hafta çıkıyor
Cerennnn5858 Tubatgn bende 6 gün kala bugün yaptım negatif. Bende hissediyorum değişik bişeler oldugunu vücudumda. Ne gibi belirtilern vardı kuzum ne hıssettın. Sağlıkla kucagına al🙏🏻
Tubatgn Cerennnn5858 vücudumu tanıyorum değişiklikleri gözlemledim ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım canım 🌸
papatya-0 Tubatgn yumurtlama zamanı gebelik testi pozitif gösterir mi ya da başka birşey gebelik testini pozitif yapar mı acaba