Hulya2626 Prens-07 prilam kullan canım. Benim de bulantım var aynı zamanda çalışıyorum işte zor oluyordu. Doktor prilam verdi içince iştahım az da olsa açıldı bulantım azaldı.
ParildayanYildiz poncikmom bizde bugün 18 haftalık olduk bu zamanlar hep kız zamanı bence sizinde kız olacak😍
Senel6767 Elifinannesiiiii bence bugünlerin tatını çıkarmaya bakın bol bol uyuyun ve uykusuz gecelere hazır olun😊
Rmys112 41+3 olduk ağrı var açılma yok bekliyoruz evde bakalım ☺️ Rabbim herkesi tek nefeste kurtarır İnşAllah 🙏
KayraVeAnnesi_06 Rukiye24 Canım benim öncelikle aşağılarda hiç hissetmedim O haftalarda hep göbek deliğime yakın hissettim Şimdide genellikle solda hissediyorum tekmelerini aşağıda hissetmedim ben 🤷🏻♀️
Escobar Rukiye24 normal sürekli yer değiştiriyorlar hatta bazen çok nadir hissetmende normal ilerki zamanlarda baya belirgin oluyor
Rukiye24 Escobar yok inan çok nadir değik sürekli hareket ediyor yani çok hareketli ultrasonda falan da hep öyleydi. Gayet net döndüğünü hareketlerini hissediyorum kendimde zayıftım zaten doktor karın bölgem yağlı olmadığı için demişti