Rukiye24 Elifinannesiiiii Escobar Melismelo bsra-25 Morkelebek26 angela4 KayraVeAnnesi_06 bebeğin hareketlerini bazen çok yukarda göbek deliği hizasında bazende kasık bölgeme yakın göbek deliğinin altında hissetmem normal mi 20+6 haftalık kızım
KayraVeAnnesi_06 Rukiye24 Canım benim öncelikle aşağılarda hiç hissetmedim O haftalarda hep göbek deliğime yakın hissettim Şimdide genellikle solda hissediyorum tekmelerini aşağıda hissetmedim ben 🤷🏻♀️
Escobar Rukiye24 normal sürekli yer değiştiriyorlar hatta bazen çok nadir hissetmende normal ilerki zamanlarda baya belirgin oluyor
TubaK92 6+3 olduk, yarın kalp atışı duymak için muayenemiz var. Dua edin lütfen 2 kaybım oldu öncesinde. Kulun kula duası kabul olurmuş 🙏🏻
Nevin4141 TubaK92 benimde öyle 2 tane kalp atışını duyduktan sonra kaybettim suan keseyi gördüm nasıl ilerler bilmiyorum rabbim büyük 🤲🏻🤲🏻
ParildayanYildiz poncikmom bizde bugün 18 haftalık olduk bu zamanlar hep kız zamanı bence sizinde kız olacak😍
Baliminannesii Elifinannesiiiii 36+1 zaman geçmiyor bebeğimin başı çok asagıda heran gelecekmiş gibi hissediyorum doktorum bu hafta pek hareket etme haftaya başlıcaz egzersiz falan dedi ama bakalım böyle bebeğin bası çok asagıda olup doğumu ne zaman olur çok merak edıyorum bakalım beklemedeyiz