CananDuru Mlkrshn Özellerde genelde 29. Haftadannsonra 32 gel diyorlar 3 hafta araya koyuyor. 32 de gidince de 34 de gel diyecek artik 2 haftada 1 gideceksiniz 32 de nst ye gireceksiniz öyle
Mlkrshn CananDuru Bende daha gitmedim bu ay özele gdiyorum 29. Haftamdaym merak ettim teşekkür ederim💓
Eldgrn Kamile_Murat ilk gebeliğim canım herkeste farklı oluyor araştırdığım kadarıyla ben her an hazirolda bekliyordum artık belki hissedettirir diye ama kendi kendime diyordum da 24 haftaya kadar normal endişe etme diye beklemetmedi o kadar bizim kız
Sedaattar Elifinannesiiiii bizde 36+4 gün geçtikçe ağırlaşıyorum iki gündür de kasılmalarim ve bel ağrım arttı sürekli rahmimde baskı var gibi sizde durumlar nasıl yalancı sancılarıniz başladı mı
Melekoz Sedaattar benimki de felaket ya şeyim çıkacakmis gibi hissediyorum bide bende kist var solda o ağrı yapıyor sanırım çözemedim çok baskı yapıyor artık.
Melekoz Elifinannesiiiii 39+1 salı günü hastaneye gidicem bakalım ne dicekler. Artık doğurmak istiyorum çok merak ediyorum sizde de o varmı.
Z72r47asel Elifinannesiiiii 6+3 olduk yavaş yavaş mide bulantısı başladı iki gündür de kusmam oluyor sabahları su içsem kusuyorum onun dışında kusma yok ara ara mide bulantısı oluyor