Escobar Busra98_ biz çok beklediğimizden sanırım ilk zamanda son zamanda geçmek bilmiyor eşim diyor artık paşalar hadi gelin yatmayın diye bende diyorum saçmalama daha çok küçükler😅
Nigarmoms Gmzekerr benim de cuma günü kese göründü 🥰 bu cuma yine gidicem kalp atışını için bişey demedi 1-2 haftaya atar diye düşünüyorum inşallah 🙏 benimde ilk hamileliğim çok heyecanlıyım 🌸
Gmzekerr Nigarmoms bu cuma doktor mu çağırdı gelin diye ? Birde şuan biz 5+4 günlük mü hamile oluyoruz 😍
Necmiyee Merveilay bebiş aşağı indiği için oluyormuş o benimki kanala girmiş dedi doktor perşembe günü kontrolüm var çatı muayenesi yapacakmış bakalım ne diyecek size bişey söyledi mi
Ayseegultokurr Gulbeyazozgul benim şuan kasik ve bel ağrım çok var bebiş sağ tarafıma çok oturuyo o rahatsız ediyor 🤤 🙈 senin
Nigarmoms Gmzekerr evet doktor çağırdı evet öyle oluyoruz 🥰 eğer kalp atışlarını duyarsam yazarım sana da
Gurbetipekk35 Gulsahege doktorum 12 haftada erkek dedi ama çok erken olduğu için kesin olduğunu düşünmüyorum 14 haftada gittim ama bacaklarını kapatıyor şuan bende merakla bekliyorum☺️
Gulsahege Gurbetipekk35 bizde haftaya gidicez hayirlisi ile 15 hafta oluyo o sekilde bakalim sonuc ne😊😊
Merveilay Necmiyee ben sezeryan olacagım benımde kontrolum var cumartesi 37. Haftama girmiş olucam 10 ekim gibi alır beni doğuma cocuk cok asagı ınmemesi şazım