m_k34 kesinlikle öyle . Ben düşükten sonra bir doktora gittim onu gerçekten çok övdüler mahalle arasında bir tıp merkezinde doktor bu işi para için yapmadığı çok belliydi yaşlı çok şefkatli bir kadındı adet düzensizliği de olunca adette çağırdı beni hormonlarima baktı ultrasondan baktı bir de ayrıntılı ultrasona gönderdi hepsini değerlendirdi senin hiçbir sorunun yok yumurtalıkların rahmin tertemiz sen hamile kalırsın Allah’ın izniyle dedi sonra insülin direnci ne bakıldı mi senin dedi hayır dedim gerçekten senelerce endokrinlerde gezme rağmen asla bakilmadi birçok hastalığımın sebebiymis bu nasıl bakmadılar bilmiyorum Ankara’nın en eski hastanelerine gitmiştim değerimi görünce çok şaşırdı hemen endokrine git bunun çaresine baksınlar bebek bundan düşmüş olabilir çok yüksek dedi gerçekten insülin direnci tedavisine başladıklarında adetlerim bile düzene girmişti çok güzel kilo vermiştim o kadın emekli olmuş gerçekten çok üzülüyorum şimdi olsa direk ona giderdim doktor da önemli rabbim hayırlı iyi doktorlarla karşılaştırsın Allahümme amin amin ecmain