Kmelikem1 Yasemin2528 bende aynı durumdayim ne yaptıysam geçmedi evde gaviscon yada reniee varsa için geçirir bende yoktu mecbur sabahı bekleyeceğim
Yasemin2528 Kmelikem1 Ecemnur28 _edakrsu22 Anneolmak188 Emotion07 incii0804 Smyye1B Hanzadebebek Beyza001 Newmom93 EsmaErdilek1 hepinize çok teşekkür ederim kızlar hepsini denicem geçsinde ☺️☺️😁
Nrgzhn Aynısını yaşıyorum ek kurtaricim soğuk laktozsuz süt ve arkasından rennie tablet hatta şimdi bile yatmadan önce sütü içtim tableti attım yattım allah şifa versin inşallah 🤲
Newmom93 Yasemin2528 2 saat önce mide yanmasından uykumdan uyandım bak saat 5 oluyo zombi nene gibi oturuyorum çok zor yaa. Laktozsuzda içsem süt gaz yapıyo bana. Renie gaviscon falanda hiç içmek istemiyorm ilaç sevmem. Böyle oturuyorum yine yangınlar yine ben 😆🔥
Begum-yktnvr4 Newmom93 valla şuan bende uykumdan uyandım berbat bi halde evde gaviscon var ama onuda hic sevmedim içmek istemiyorum o kadar fenayım ki süt bile geçiremez beni şuan🤦🏼♀️
Newmom93 Begum-yktnvr4 dayancaz sabaha kadar mecbur. Benimki hafifledi biraz ama böyle oluncada insanın uykusu mahvoluyo yarın gündüz ziyan oldu şimdi