1995_ 68selda06 27 yaşındayım ikinci gebeliğim. 4 yaşında bir kızım var, benimde kızımdan sonra bir düşüğüm oldu şimdi Allah’ın izniyle oğlum olacak 32+5 👼🤲🥰
Leylabngll 68selda06 29 yaşındayım ilk gebeliğim 17+6 haftalığım sanırım ilki geç yapanlardan biride benim 🌼 sağlıkla gelsin insaAllah bebisler ❤️❤️🧿🧿
Sumeyyeky Dilan246 ilki 5 ikincisi 5+5 1. Trimester yani 12. Haftadan sonra düşük riski kalkıyormuş öyle demişti doktorum bebişiniz şuan hislerinizi daha çok hissedebiliyor o yüzden korkmamalısınız sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
Dilan246 Sumeyyeky İnşallah çok teşekkür ederim rahim kasılması var deyince korktum rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah 😍❤
bsra-25 68selda06 öncelikle Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 26 yaşındayım ilk hamileliğim 🙂 27+3 deyiz 🙂 iç karnım genişmis sanırım karnım çok çıkmadı şimdilik 🙂 Allah’a şükür oğlum beni zorlamıyor güzel geçiyor 🙂
KayraVeAnnesi_06 68selda06 29 yaşındayım , ilk gebeliğim 25+6 olduk , hamileliğim baştan beri çok güzel geçiyor çok şükür 🙏🏻 Sağlıklı zamanında kucağımıza alalım inşallah 🤰🏻🌸
mervebeklevic 68selda06 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim 7 aylık hamileyim 🙏🏻 Suanda iyi cok şükür ilk 4 ay bulantıları saymazsak😂❤️
Ask_beybi1 68selda06 19 yaşındayım 40+1 hamileliğim 🥰 en gençleri benim galiba ay pardon benden bi tık küçük varmış 😂😂🤭
Dmerrt 68selda06 30 yaş 2.gebeliğim benimde 2. Paşa birde prenses nasip olsun hayırlısıyla Allah kalbimizdekini nasip etsin en güzel şekilde yazdın yaşatsın 😇