inci- 68selda06 6 aylık olduk iyi geçiyor bir aydır belime agrı vuruyor ayakda kaldıkça bide uyku sorunu ☺️
Sumeyyeky 68selda06 21-22-23 de hamileydim ama ilk ikisi maalesef düşükle sonuçlandı şuan inşallah sağlıkla gelir ♥️
Dilan246 Sumeyyeky kaçıncı haftalarda düşük yaşadınız acaba? Rabbim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk gebeliğim rahim kasılması olduğu söylendi ve ilaç iğne tedavisine başladım 13.cü haftamda şuan 16+5im hala çok korkuyorum
Sumeyyeky Dilan246 ilki 5 ikincisi 5+5 1. Trimester yani 12. Haftadan sonra düşük riski kalkıyormuş öyle demişti doktorum bebişiniz şuan hislerinizi daha çok hissedebiliyor o yüzden korkmamalısınız sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
Ulkuatly 68selda06 24 yaşındayım bi tane kızım var bir buçuk yaşında birde şuan hamileyim 7 haftalık 🎀☺️☺️
Ibrah 22 i yasindayim ve ilk hamileliyim ,cok kotu geçti ve hala tam hiz geçiyo 😩neyse ki ..1 haftam kaldi sezeryan olucam insAllah 😀
Sevincceylan 68selda06 ilk 17 yaşında hamile kaldım düşük ile sonuçlandı 2yi 18de kaldım 19umdan 1 hafta sonra dogurdum ve 19umda tekrar hamile kaldım geçen ay 20ye bastım şimdide 35+5 haftalığız yani 20 yaşındayım 3.hamileliğim bir kızım var inşaallah günler sonrada oğluşuma kavuşucam
Enyenianne Sevincceylan merhaba düşük müydü kalbi mi durmuştu acaba benim de ilk gebeliğim kalbi durmuştu şuan 2. Hamileyim çok korkuyorum doktora gitmeye bile çekiniyorum daha 8. Haftamdayim bu psikoloji çok zor :(
Humo 68selda06 36 yaşındayım:) 2.hamileliğim ilk oğlum 7 yaşında☺️ şuan 32.haftamdayım ikinci oğlumu bekliyorum şükürler olsun problemsiz bir hamilelik geçiriyorum Allah isteyen herkese versin🙏 Hamişlerinde sağlıkla bebeklerini kucaklarını almayı diliyorum🙏