Hatice-26 27 yaşındayım. İlk gebeliğim, 15+1 küçük bir mucizemi bekliyorum. Her şey yolunda şükür.🙏🏻🤍
Elizansmom Eelliiff1234 bende şimdi acile gidiyorum bakalım ne var ne yok 🥰 en son salı günü muayene olmuştum
Aloneanqel 68selda06 26 yaşımdayım. İkinci gebeliğim ♥️🙏🏻🧿 bir kızım var bu da oğlum. Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻 🌸
Mor_papatya_ 68selda06 25 yaşındayım toplam 4 gebelik geçirdim malesef 3 olumsuz. Kimyasal gebelik,mol gebelik ve sonuncusu 9 haftalıkken kalbi durdu😖 1 oğlum var 2.5 yaşında 🧿
hulyaca 68selda06 29 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım. 31 yaşındayım 31 haftalık da ikinci kızıma hamileyim şimdi 🥰🥰
mehtapevo 24 yaşındayım ilk hamileliğim😍26. Haftadayım ilk 4 ay çok zor bi dönemdi mide bulantısı koku hassasiyeti ama şükürler olsun 4 aydan sonra düzeldi. Hiç yerinde durmayan bi oğlum var gece gündüz annesini tekmeliyor😍
Esmer25-_- 26 yaşındayım 2 yaşında bi kızım var şuan oğluma hamileyim çok zorlanıyorum ama evladım için herşeye razıyım
HipnozX 30 yaş, ikinci gebelik. 11 aylık oğlum var çok zor bir süreç:( sonrası daha zor Allah yardımcımız olsun:)
Porsuk7062 68selda06 23 yaşımdayım. 3. Hamileliğim malesef ikincisi düşük oldu. İkinci prensesimi bekliyoruz🥰🙏