Sglm34_47 26 yaşındayım ilki düşüktü şimdi çok şükür 22+3 günlük hamileyim rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayi nasıl eder inşaallah 🥰🥰🤲🤲
Maysaamoms5 68selda06 28 yaşındayım ilk gebeliğimmm 9+1 günlüğüz gayet rahat geçiyor bazen hafif mide bulantım oluyor o da çok nadir ağızda tat alamama var başka da bişi yok ♥️
Tubaablay 23 yaşındanym 37 aylik bi oglum 5 düsuk yasadm simdi ise 13+0haftalik gebeyim insallah sağsalim kucağımıza alırz
Meribiri1 29 yaşındayım ilk hamileliğim 8 haftadayız daha umarım sağlıkla doğar , çok şükür bulantım kanamam yok
Dilara95 Feyza-nur merhaba yaşımız ve bebislerimiz aynı 95li misin bide bebisin dogum tarihi tam ne bizim ki 17 agustos 2021 🥰
Zilan122 68selda06 ilk gebeliğimde 20 yaşındaydım. 7 haftalık düşük oldu . İkinci hamileliğimde ikizlerim erken doğumla melek oldular . Tüp bebekle gelmişlerdi. Yaşayan çocuğum yok . Rabbim nasip eder inşallah 🥹🙏🏻
Elifknt 68selda06 27yaşındayım 2.ye hamileyim ilkinde 23 yaşında doğum yaptım😍 tüm annelere başarılar dilerim