Tugbakk Beta hcg 8098 cıktı muayene oldum kese rahimde doğru yerde dedi doktorum fakat embriyo gözükmedi salı günü tekrar çağırdı sizce sağlıklı bir gebelik mi ?
MadameHappy34 Tugbakk saglikli bence.. 6+0 île Acile gittigim de 20 bini geckin degerle keseniz yeni olusmus demislerdi..
babymom_8 Tugbakk canım hiç korkma beta yüksek olmasına rağmen benimde 6.haftada alttan muayenede göründü. 8.haftada karından ultrasonda göründü
sedamom00 Tugbakk şuan çok erken ben 7 haftaliğim şimdi net belli oldu yani senin ki daha küçücük yeni oluşmaya başlar
1bade Tugbakk stres çok etkiler, korktuğumuz hersey bizim zararımıza 5.haftada sadece kese olur merak etmeyin, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰
Merve_krgln Merhaba ben grip icin hastaneye gittigimde hamile oldugumu ogrendim degerlerim12.37 cikmisti 2 gun sonra tekrar kan verdim ve degerlerim 69.47 cikti keseyi gorebilmek icin ne zaman hastaneye gitmeliyim
Tugbakk Merve_krgln Kese görülmesi kişiden kişiye değişiyor sanırım. En iyi sonucu almak için yakın zamanda kadın doğuma görünebilirsin onlar daha da ayrıntılı anlatabilirler
Huhu21 Benim daha 1-2 haftalık değerim ilk öğrendiğim gün 21.95 çıkmıştı sizce normal mi yarın tekrar gidicem acaba yükselir mi bir de sol kasığımda ağrı var