G1704 Elifgok58 ayın 6 sında sezeryan doğum yaptım. Doktorlar hemşireler ebeler hepsi çok iyi 48 saat kaldıktan sonra çıktım. Bu sefer 5 gündür enfeksiyondan yatıyorum burda dikkat edin pansumanınızı yapın dinlenin bol bol. Hayırlı doğumlar
Nur123aa Elifgok58 3 gün dediğim gibi ben iyi olmadan bırakmadılar sürekli test yaptılar tansiyon kontrolü bebeğimin durumu falan çünkü benim tansiyon yüksekliği nedeniyle sezeryana aldılar düşmeden bırakmadılar
Neziravsin Merve1234- bence kişinin beklentisine göre fikirleri değişiyor bende sürekli kontrole gidiyorum memnunum işlerini iyi yapsınlar da yüzleri gülmüş ağlamış pek umursamam
Yaseminturan_ Elifgok58 Aslında bazen özeldede memnun kalmayanlar olabiliyor ama işte yine devlettekiler gibi (geneli) burnu havada değiller🥴
_edakrsu22 Merve_kaya valla 6 aylık hamileyim taa hamileliğin başında talep oluşturdum 6 ay sonra randevu düştü
Bebetooooooooooo Aselinannesi51 evet Sümeyye hanıma gidiyorum en azından randevu düşürebiliyorum doğum için sakuraya gidicem büyük ihtimalle