merination Nilgunaksudizdar decavit ilk hamileliğimde vermişti doktor migdemi mahvetti içemedim malesef. Bu sefer regenesis max verdi o da biraz mideme dokundu ama lansor ile içebileceğimi söyledi doktorum 🥲
Nilgunaksudizdar merination ya çok iğrenç kokuyor içince hemen kusuyorum randevumada 1 ay var bende gece yarısını kırıp içmeye başladım
Rumeysa6115 Babytwo2 ya bende 17+2 yim içimde bisey var gibi böyle kalp atışı gbii acaba bebek mi diyorum böyle kıpırtı seklınde ama eminde olamadım
merination Nilgunaksudizdar kokusu ayrı kötü ağza geri gelen tadı ayrı kötü mide koruyucu ile deneyeceğim bende bir değişiklik olursa yazarım size de
Greeneyes1997 Vldan12 18 ci haftada mide yanmam ve bulantı geri geldi halbuki 11+5 de bitmişti hepsi 😔
Grmcmrv Vldan12 17+6 dayız bizde oğlumla karnım çok sert ilk tekmeyi bi kaç gün önce hissettim baya sertti 🥰
Vldan12 Mysmrt benimde karnım fazla büyüdü 2.gebelik olduğu için muhtemelen 😅 4 ayda böyleysek sonunu düşünemiyorum
Mysmrt Vldan12 ay benim daha ilk gebeliğim görenler 6-7 aylık sanıyorlar sinirim bozuluyor doğuma kadar yarım dünya olcam heralde😂
Busrasakarya Babytwo2 bende ameliyat oldum ilkini 16.haftada kaybettim şükür şimdi 15 haftalık hamileyim bende korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam diye. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
Babytwo2 Busrasakarya bnm ilki 30. Haftada suyum patladı bebek sığmıyormuş maalesef . Bunala histeroskopiden aonra baya yer açıldı bebeğe dedi aöa bakalım kaçıncı haftada gelecek . Amin insallaj hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklayalım