Sevgi18 Kızlar cok heycanlıyım şuan 16+2 haftalık gebeyim belim agrıyor diye sırt üstü şimdi uzandıgımda sol kasığımın biraz üstende tam 3 kere böyle damar atması gbi bisey oldu sizce bebegin hareketimi o 🤭
HanifeAhmet Sevgi18 evet pıt pıt dimi böyle tam olarak bebek hareketi 😃😃 benim şuan karnımda oynuyor dışardan izliyorum inan her gün saatlerce oturup karnıma bakıyorum o görüntü için 🤣🤣
Zeyrista Sevgi18 ilk hamilelikte geç hissedilir derler 16+1 haftalık şuan dün ve bugün hissettim içim kıpır kıpır oldu sırt üstü uzandığımda hissediyorum tabi her seferinde olmuyor ama çok heyecanlı çok değişik bir duygu 🥹
melisa_dzgn61 Sevgi18 benim de ilk gebeliğim 16 haftamda hafif hareketlenmeler hissediyordum şu an 20+2 haftalık gebeyim hareketlerini o kadar net hissediyorum ki her hareketi dışında Allah’a şükür ediyorum ve gözlerim dalıyor 🥰🥰🥰
sadett Sevgi18 ben 15.haftada ilk balık kayar gibi bi hisle hissetmıstım Sonra 17-18.haftalarda içeriden biri dokunuyor gibi hissetmeye başladım. Sizin hislerinize ve karın kaslarınıza bağlı hissetmeniz .
Buseufuk1531 Sevgi18 ben 16.haftamın başlarında hissettım ama yok yaaa degıldır dıye gecıstırdım sımdı doğru hıssettıgımı fark ettım
Sevgi18 Zeyrista karın yapısına baglıymış galiba hissedilmemesi 🥰 ama arastırsım bu haftada hisseden cok var 🥰