Selma64 Seymaaaggg Yolk sac görünüyor o bebeği besleyen bir oluşum. Ben sanmıyorm boş gebelik olacağını🌺
Aysgl129 Seymaaaggg canım bana da boş gebelik dedi başta acele etme bekle hemen kürtaj olma sakın geç döllenme diye bir şey var
Seymaaaggg Selma64 yaaa değil mi çünkü ilk gebeliğimde yolk kesesi yoktu bomboştu ama bugün yine boş diyince aşırı üzüldüm
Seymaaaggg Aysgl129 askım benim ikinci gebeliğim ilkinde de boş gebelik olmuştu doktor bugün boş gebelik diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü
sedamom00 Seymaaaggg yolk kesesi varsa korkmayın geç döllenmeden de oluyor 8 9 haftaya kadar günü var o zaman belli olur boş gebelik olsaydı kese dağılır gibi olurdu bir tanıdığım ilk haftada belli olmuş kese boştu ve dalgalı gibiymiş
turnaolmez Seymaaaggg benim 5.haftada oluşan kesemle aynı doktor sadece keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel dedi gittim bebek göründü içini ferah tut kötüye yorma dua et bol bol öyle şeyler düşünme
Elserr Ya bugün aynısı başıma geldi, sizin mesajınız bana umut verdi, umarım ben de haftaya sizin gibi buraya bebeğimi gördüm kalp atışını duydum diye yazabilirim. Sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin