izobellaaa-_- -MinikveAnnesi- ayyy sen neler yapmışsınnn maşallah harbiden gelmek isteyince geliyor gibi şu yaptıklarına bakarsak 😂😂🥰🤦🏻♀️ Benim yarın kontrol bakalım açılma sancı ne alemde 😀😊
-MinikveAnnesi- izobellaaa-_- vallahi söylenen herşeyi denedim gerçekten hala tık yok 😂 dün en son babannem dedi bir tane pikap gibi birşeye bindirin taşlı yola götürün önceden traktöre pikapa bindirirlermis doğursun diye kadınları 😂😂
tezecikanne izobellaaa-_- yediklerimizin etkiledigini sanmıyorum ama ilişki ve merdiven inip çıkmak yürümek squat hareketini yapmak bu kar çok işe yariyor ve de doğumu kolaylastiriyor
Yagmur2712 Sevensevilen başla artık yedim diye doğuma gitmiyorsun merak etme :) bende 37+3’üm 36 dan beri yiyorum. Hiçbir doğum belirtisi yok. O açılmanın hızlı olmasını sağlıyor anladığım kadarıyla. Yiyorum bakalım.
Elizansmom Emineamine bekleyeceğim evet bu akşam bi acile gitmeyi düşünüyorum nst için kasılmalarım oluyor ama kesiliyor tekrar
Ayseeoknn izobellaaa-_- bana ahududu yaprağı çayı önermişti doktorum bol bol merdiven in çik ve bacaklarını aç ve comel sonrasında evet ilişki de ise yarıyor ☺️
izobellaaa-_- Ayseeoknn ev dubleks şimdi kahvaltı yaptım kahvaltı dan önce ananas vs yedim şimdi merdiven çıkıp ineceğim ama canım çıkıyor😀😀
Minigim38 34 haftalığım canım aşırı derecede ananas istiyor yemeye korkuyorum sancım olursa diye 😅😅bir parmak acıklık var yesem ilerler mi 🤷♀️🤷♀️
izobellaaa-_- Minigim38 ye canım bi kereden ne olacak zaten genel olarak işe yaramıyormuş bu post da açıklandı 😂😘
snmhsnn Minigim38 bende senin gibiyim yok gelmeyeceği varsa gelmiyor gördüğümüz üzere çok da kasmaya gerek yok gibi ☺️
Cileklipizza izobellaaa-_- senin bebede sen direttikçe inada bindirdi 🤣🤣rahat bırak çocuğu kendi isteğiyle gelicek belliki 🤣🤣🤣🤣
izobellaaa-_- Cileklipizza üfff sıkıldım ya çok monoton onu bekliyorum hayatıma renk katsın diye yok gelmiyor hareket bile yok uyuyup duruyo arada geriliyor geri uyuyor 😂😂😂
Cileklipizza izobellaaa-_- al benden de o kadar gelsin istiyorum heyecanla (38+1) 🌸benimde tam tersi tekmeleri böğrümü delicek az kaldı :/kaburgalarım ağrıyor ,sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
Elizansmom Sinemkaya43 karnım çok sert oluyor kasıklarıma ve karnıma sancı giriyor ama o sancı 20-30 dk sürüyor kıpırdayamıyorum sonra aniden kesiliyor hiçbir şey yokmuş gibi