Anneadaylari34 Kizlar yatırım için hangisi mantıklı uzun vaadeli olarak ? Çok bisey olmasada çok olunca biseyler kenara az da olsa atmayi düşünüyorum ordan burdan arttırarak. Uzun vadede hangisi mantıklı sizce?
hukukcuanne_06 Anneadaylari34 mümkünse 3ünden de biraz biraz. Yani tek tip gitmemek daha iyi gibi. Ben dolar almıyorum gerçi euro daha güvenilir geliyo amerikaya güven olmaz😅 altın uzun vadede çok iyi o kesin ama ne kadar uzun vade olduğuna bağlı
Bellacaio Anneadaylari34 dolar ve altın artış düşüşten beraber etkilenir. (Ons). Ben altın ve euro yapıyorum. Uzun vadede hepsinin getirisi olucaktır mutlaka.
Zeynepsnu Anneadaylari34 altının gramı 1600ü bulacak, dolarda en düşük 22 24 tl olacak, yaklaşık 5 senedir borsa işiyle uğraşıyorum, ne alırsanız alın son haftalar, bu sene sonunda kârları toplayacağız çünkü 2023de ciddi düşüşler yaşanacak 🖐
Zeynepsnu Anneadaylari34 Ama asla altınla doları, euroyu bir tutmayın, altın bir maden, fakat dolar kağıttan ibaret, markın gidip euronun geldiği gibi degişebilir fakat maden asla kaybettirmez
Deletedmom_8 Zeynepsnu düşsün biraz ya düşsün de alım yapabilelim 🫠 ne doğru düzgün hisse alabiliyoruz ne altın döviz kücük yatırımcı gülsün birazda 😂
Zeynepsnu Deletedmom_8 Şuan alım için düşük zamanları zaten ☺️ Biz çıkmasını bekliyoruz, epeydir tüm piyasa aşağı yönlü harekette, yakındır çıkması, ekimin ortasında yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlar
Snnggll Sepet mantığı her zaman için kazandırır. Bu arada borsada hisse alımı da uzun vadede güzel yatırım 🌺 ytd
Deletedmom_8 Zeynepsnu şimdi de eh işte. Bir kaç ay öncesine göre bazı hisseler bayağı yüksek. Gerçi daha da aşağısına düşmez sanırım. Ama altın yine de yüksek bence. Şu an sabit gidiyor ama küçük yatırımcı için yüksek fiyatları. Tabi eski rakamları artık görmek hayal 🫠
Zeynepsnu Deletedmom_8 Evet eski rakamları baz alıyorsanız yüksek ama altın şuan çok iyi fiyatta.Altın ne yazık ki gördüğü yeri unutmaz ☺️ Yani düşmesi çok zor, hisselerde de bazı hisseler evet artışta ama genel olarak piyasa düşüşte, btcyi baz almanız lazım genelleme için 😅 Şu ara ne alırsanız kâr ama 2023de dolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz😅
Deletedmom_8 Zeynepsnu altın öyle maalesef hiç nankörlük etmiyor. Gördüğünden fazlasında gözü 😂 evet hisselerde su ara güzel düşüş var. Kırmızı gidiyor genelde. Yapıyoruz bişeyler bakalım inşallah güzel olacak 😂
Nurr_22_22 Anneadaylari34 her ay yarım altın yapıyorum fazla param olursa tam altın yapıyorum bence altın guvenli yatırım dolara filan güvenmiyorum ben
prematureannesi_ Hepsi yatırım için alınır diye düşünüyorum eşim dolarını Eurosunu bozacağı zaman aynı fiyattan benden alıyor bende o sayede birikim yapmış oluyorum. Kumbaramda ki Türk paralarından