Boncukveannsi Mom69 yaa kuzum lütfen böyle şeyler düşünme bende senin gibiydim yemek yaparsam bile sanki bebeğimin kalbi duracak gibi his ediyordum. Ama şu kötü enerjilerimi bir köşeye attım pozitif düşünmeye başladım 🤗 bebeğimizin kalbi öyle hemen en ufacık şeyde durmaz ki 💞
Boncukveannsi Mom69 keşke eşiniz bu şekil düşünmese benim gittiğim hastane 515 TL muane ücreti var ama ayağım burkulsa hastaneye uçurur anında böyle birşey olduysa mutlaka git görün ama içini ferah tut kanama yoksa birşey olmaz🥰
HKiLiCeR Mom69 özelde ilk 10 gün geçerli oluyor muayene ücreti bence hemen hastane ile görüşüp kuayene olup olamayacagınızı öğrenin
Mom69 HKiLiCeR bir hafta önce gittiğim kontrol muayenesiydu doktorum zaten 10 gün sonra gel demişti gittim şimdi o hakkım bitti
kuzeymomsss Mom69 bir tanıdığım 35 haftalıkken bebeğini kaybetmişti. Hareketlerini hissetmediğini anlayıp doktora gitmişti
pembefiyonk Mom69 bütün hastanelerde acilci kadın doğumcu olmuyor önceden internetten bakıp gidin herhangi bir acil kadın doğumu olan bir hastaneye canım ben kanamam olmuştu gitmiştim ultrasonla bakıyorlar merak etme
SWEETMOM2 Cnm evham yapmışsın özele git kontrole açık zaten 7,24 gidemiyorsan acile git devlet Hastanesi’ne için rahatlasın ama kötü düşünme olmasın Allah korusun
PapatiA Mom69 ılk zaman hıc vur sekılde anlamadım ama delı gıbı karın ağrısı oldu sonradan tek belırtı oydu