Ayliz_bebek Kızlar transferin 7-8 gününde idrar testi yapsam çıkar mı?🤔 (dondurulmuş, 3 gün embriyosu🤍) Siz kaçıncı günde idrar testi yaptınız?
Baharsss Ayliz_bebek dondurulmuş 5 gün embriyosuydu benimde normalde 9 gün test istemişlerdi ben dayanamadım 7 gün kan testi verdim pozitif gördüm canım kaset testle uğraşmadım yanılma payı var diye bi çelişkiyle canımı sıkmak istemedim ama senin 3 gün embriyosu bence bi iki gün daha bekle
Esku Ayliz_bebek instagramda tüp bebek günlüğüm diye sayfa var telegram linki var orada tüp bebek sürecinde olanlar falan hep beraber konuşuyoruz canım sende gel herşeyi soruyoruz
Busegul01 Ayliz_bebek İnşAllah sağlıkla gelsin bebeğin canım . Benim transferin 9. Günü erken gebelik testinde bayaa belirgin çıkmıştı 2 çizgi bence seninde çıkar 🥰
Ayycann Ayliz_bebek 3.gün enbiriyosunda cikmayabilir kan versende cok dusuk cikar birkac gün daha beklyin kafa karısıklıgı oluyor malesef bosyere caninizi sıkmayin beni yanlis anlamayn bende ayni sureclerden geciyorum bu 2.denemem
Melekkkkkkar Ayliz_bebek benimde dondurulmuş 3. Gün embiriyorusuydu 10.gun kan verdim 69 çıktı sonra betam 1000 gordu 6 eylulde transfer oldum kanda pozitifi görünce idrar yaptım içimde kalmasın diye hep tek çizgi görüyordum eczaneye aradım 2 test istedim yaptım. Bence kan ver direk inan kafan daha rahat olur ve tam gününde ver ❤️