Ziynet4459 Sl_kyz25 divan hastanesinden de alırsınız takipli olmaya gerek yok illa ki yardımcı olurlar
smeyye_44 Sl_kyz25 ben sevgi hastanesine gidiyorum doğumdan sonrası için 3 kere 45lik heyet raporu alacağım
Alyaeva @“Sl_kyz25”#p24311813malatyada gözde akademi hastanesinde alabilirsiniz ben sağlık rapotu ve doğum izni aldım doktorumdan
Sl_kyz25 Alyaeva doğum izniniz bittikten sonra mı aldınız? Birde gözde akademi takipli misiniz? Hafta hafta mı veriyorlar yoksa heyet raporu falanda verebiliyor mu?
Alyaeva Sl_kyz25 yok henüz doğum yapmadım gözde hastanesinde takipliyim evet doğum iznine ayrıldım 32. Haftada 1 kere veriliyor
Sl_kyz25 Ziynet4459 inşallah dediğiniz gibi yardımcı olurlar yoksa çok küçük olmuş olacak 😔teşekkür ederim ilginiz için 🌸
Sl_kyz25 Alyaeva 32 de bana da çalışamaz raporu verdiler ama o zaten bizim hakkımız. Bana lazım olan 8 hafta bittikten sonra😊🌸
Minibebe Sl_kyz25 aslında rahatsızlık değilde kronik hastalığı vardo panzeri zamani ücretsiz izin vereceklerdi bizde 40 gün rapor almıştık ama 15 15 15 olarak 3 sefer tekseferde 40 gün vermiyorlar
Sl_kyz25 Minibebe rapor konusunda geldiğim ilde özeller bile zorluk çıkarmışlardı umarım buradakiler verirler. 🤲Heyet raporu olması önemli değil zaten. Eşinize çok geçmiş olsun🌸🌸