Yonca_trk Kızlar hala bebek arabası arayışındayım kısa süreli kullanılacak bişey istemiyorum. Travel sistem olanına baktım kaç yaşa kadar kullanılır bide puseti almalı mıyım kullanışlı mı ?
sevda_cicegi11 Yonca_trk ben bagi easyfold 2 travel sistem aldım 2 yasa kadar kullanılıyor 22 kiloya kadar tasiyo
Muzlupuding Yonca_trk joie litetrax 3 tekerlekli bebek arabasını öneririm tek tuşla kapanıyor sürülümü çok güzel 3-4 yaşa kadar kullanılır ve ağırlık kapasitesi 70 kiloya kadar bile taşıyo satıcı yattı içinde düşün artık😂
Birgul Yonca_trk kullanılır bence 2-3 yaşına kadar, pusetsiz baston araba tarzında. Kolay açılıp kapanıyor pratik baya.
Yonca_trk AslanBebeginAnnesi trendyolda da bakmıştık buna benzer çok beğenmiştim bu modeli hala aklımda diyebilirim gözüme diğerleri hoş gelmiyor 🙂kaç yaşa kadar kullanılır bide puset gereklimi sizce ?
uraz_ve_annesi- Yonca_trk bende bu arabadan aldım 38 gündür kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 😊 AslanBebeginAnnesi
AslanBebeginAnnesi uraz_ve_annesi- ben zaten sizin önerinizle almıştım hatırladınız mı🙈 bebek arabası tavsiyesi içim post açmıştım siz de yorum yapmıştınız kendi arabanızı önermiştiniz. İyice araştırdım çok olumlu yorumlar aldım hal böyle olunca gidip aldık 🤩🥳 İyi ki tavsiyenize kulak asıp almışız çok güzel 💜 teşekkürler tekrardan 🥳💜
uraz_ve_annesi- AslanBebeginAnnesi ayy evet hatırladım🤭 güzel günlerde kullanın inşallah ben hala çok memnunum iyiki almışım her süren çok güzel rahat falan diyor inşallah sizde memnun kalırsınız 🥰🥰💓
nilsmomy Yonca_trk baby2go prestige aldim hem diger travellere görev daha hafif hem kapatınca çok yer kaplamıyor diye onu tercih ettim sürüşü de çok rahat uzun süreli kullanılabilecek bir araba tavsiye ederim
Zeynep0607 Yonca_trk 2 hafta önce bu konuyu açtım ben de aylardır araştırıyordum kuzum sonunda aldım be dün geldi inanılmaz beğendim e bebek ten aldım baby plus galaxy model 4000₺ fiyatı ben siyahını aldım ve gerçekten aşırı beğendim
Firdvsss Yonca_trk baby2go pegasus kabin boy aldım puseti ayrı aldım travel çok ağır alıyor diye etrafımdaki tecrübeli olan kişiler önermesi travel alma ilerde pişman olursun dediler bu aldığım çok kolay açılıp kapanabiliyor travel sistem gibi ağır değil
Nazendehanim Muzlupuding aynen 😂 gerci bugün gördüm adam bebek arabasina balık tutma malzemelerini yüklemiş o maksatla almayı dusunuyorsa demek 😂
papatyadenis Yonca_trk joie versatrax modelini aldım çok inceleyerek aldım 22 kiloya kadar kullanıma uygun hem çok şık hemde çok güzel kullanışlı bir araba pusette takılıyor kesinlikle öneririm ☺️