Dorukkusumm Allah aşkına biri bana müslinin ne amaçla kullanıldığını gerçekten gerekli mi gereksiz oldugunu anlatabilir mi lütfen.. 3 tane aldım ve herkes gereksiz zaten mart bebeği bu Bi işe yaramaz diye beynimi şişiriyorlar..
Bortubocek Dorukkusumm benimki kasim bebegiydi cok kullanmadik..ama şöyle..mesela hastanede dogum yaptim..yataginin altina serdik..evde kanepeye fln yatirirken altina seriyodum..yazin denize fln sokunca cikinca sariyodum..kundak yapacaksanız onunla..her turlu kullanirsiniz yani
Lavantam20 Dorukkusumm cok ise yarıyor duş alınca sariyorsun hemen suyunu çekiyor baharda hava sıcak battaniye ortsen olmuyor Müslin ortiyorsun ideal cok iyi
Annesininportakali53 Dorukkusumm benim ki kış bebeği kuzum ben bir tane aldım kundak icin doğru yazın daha çok kullanılıyor yaza ben 2 tane daha alirim ama senin ki de mart mis zaten. Hem kundak yapımında hem bebeği yazın örtmek için hem puset örtüsü hem banyodan sonra kurulama hem altına sermek için hersey için kullanılıyor bunları diyenler büyük ihtimal kullanmayanlar
benito Dorukkusumm niye işe yaramasın ki. En basitinden kundakta ya da puset üstüne örtü niyetine kullanılır. Emzirme örtüsü olur. Yani sen nerede kullanmak istersen orada kullanabilirsin. Benim oğlum kasım bebeği olacak ama ben de bile 3 tane büyük boy müslin var
Dorukkusumm Annesininportakali53 vallahi çok bunalttılar bunu alana kadar git şunu al bunu al diyenler 🤦🏼