birminnosannesi_ Ekim ayının kaçında yatar arkadaşlar bilgisi olan var mı? Çünkü yatınca bildirim gelmiyor sürekli atm ye git gel yapıyoruz zor oluyor
Deletedmom_8 birminnosannesi_ niye ATM ye güt yapıyorsunuz ki hangi bankaya yatıyorsa mobil uygulamasını indirin. Ordan kontrol edin yattı mı diye
Ozge_5516 birminnosannesi_ e devletten bakanilirsiniz sosyal yardim sorgulamadan yada ptt sorgulamadan bakın
Senanurcakmakk Kubra_miray_szr kızlar hazır post varken sorayım Bende başvurdum yeni onaylandı geçmiş dönem olan Eylül ve ağustos parasıda yatıyor mu bilgisi olan varmı
Senanurcakmakk Minikannesi00 teşekkür ederim canım ama sonda yine aliyoemusuz yani şimdi yatacak mesela 12 ay aliyormusuz kesin
Minikannesi00 Senanurcakmakk eğer senin durumunda değişiklik yoksa alıyorsun ,bağlı olduğun vakıf durum güncellemesi yapabilir . Örneğin eşin işsizse sonra işe girdiği öğrenilirse keserler canım
Minikannesi00 birminnosannesi_ canım yanlış anlamışsın 12 ay yatıyor da mesela şuan başvuranlara geçen yatan 2 ayı vermiyorlar. Hangi ayda kabul edildiyse sadece o veriliyor. Arkadaş onu sormuş ,öncekileri alabiliyormuyuz diyor
birminnosannesi_ Deletedmom_8 bunda öyle bir şey yok maalesef kart verdiler ama müşteri numarası vs olmuyor bunda
Senanurcakmakk birminnosannesi_ mesela benim e devlette ibanim var daha önce pandemi parasida hesabıma yatti buda aynı şekilde olur mu kart mı çıkarmam gerek
Senanurcakmakk Seyma0323 canim benimde reddedildi tekrar başvurdum temmuzda ve geçen gün güncelleme yaptım bilgilerimde anca onaylandı düşün