Tubatgn Teslimenursevil dış gebelik ultrasonda belli olur canım, sen iki günde bir kan vermen lazım düzenli artış takip edeceksin
Nis Teslimenursevil benm 45.36 cıktı canm suan 16 haftalık gebeyim düsük cıkması dıs gebelik ihtimali dogurmuyor
23kubra23 Teslimenursevil canım düzensiz beta sağ yada sol tarafında ağrı üşütmüşsün gibi ağrı beraberinde lekelenmeler eşlik ediyor
EmineDefneGokce Teslimenursevil betadan anlaşılmaz benim dış gebeliklerde beta hcg 2 kat arttı 2 günde 1 2 binde anlaşıldı en son
Melismelo Dış gebelik betadan anlaşılmaz, 2 gün sonra tekrar kan verin 60% artıysa sağlıklı normal gebelikdir 1500-2000 oldukdan sonra doktorunuza gidebilirsiniz. Bende 43 ile öğrenmişdim
Mhtpkts @Teslimenursevil bende aynı durumu yaşıyorum şuan 2 günde bir test veriyorum iki katı artması gerekiyormuş 48 satte bir beta takibi yapın bence umarım bir şey yoktur🤲
Gzdmrt2905 Teslimenursevil ben de ilk öğrendiğimde 41 di şimdi 16 haftalık olduk şükür beta değerin iki günde bir iki katı artarsa korkma demişti doktorum zaten keseyi gördükten sonra da betaya hiç baktırmadı hakkında hayırlısı olsun endişe etme 😊🥰
baby3_ Teslimenursevil öncelikle korkmayın sakin olun. Sizi dış gebelik düşüncesine sevk eden şey nedir
23kubra23 Teslimenursevil çoğu sağlıksız gebelik dış gebelikte dahil betadan anlaşılır en büyük dış gebelik belirtisi yükselen düşen tekrar yükselen beta değerleridir zaten yükselip düzenli düşüş sağlıyorsa ya düşük yada kimyasal oluyor Ama hepsinin istisnası var düzenli artış gösterip dış gebelik olanda var düşük başlayıp düzenli artmayıp sağlıklı doğuranda o yüzden stres yapma
23kubra23 Teslimenursevil beta takibi yapamaya devam etmen gerekiyor canım değerlerin çok yüksek değil o yüzden korkma takip etmeye devam kan değerlerin ani dalgalanma yaşarsa belli olur zaten
Teslimenursevil baby3_ inşallah 48 değerle 2 haftalık oluyomuş sanırım 2 hafta sonra doktora gitsem görünür mü peki
baby3_ Teslimenursevil 1500 üstü kese görünür canım. İki güne bir %60 yada 2 kat artış olması gerekiyor. Sizin yapmanız gereken gün aşırı kan vermek . Adetiniz geçse bile geç döllenme olabilir o yüzden hafta şu bu takılmayın