Kivircikkuala Caglali Kuzum bir senedir negatif görünce eşim ikna olmuyor testler bozuktur zaten hemen çıkmadı falan diyo
Ozgebesiktepe Papiiii yani aynen canim 3 hafta olarak cikiyo tam eminde olamiyorumkii bi kanw ersem ☺️☺️
Caglali Kivircikkuala bende yarın kan vereceğimn bugünde kaset test yapacağım 🥲🥲 catlatma iğnesinden 2 sonra Beta HCG 109 çıkmıştı. Normalde bu kadar yükselir mi bilmiyorum
Ozgebesiktepe Nqhn23 sadece bas donmem war kuzum 2 qundur bidr kasiqima ayaqa kalkinca bicak saplaniyo qibi
Nqhn23 Ozgebesiktepe kuzum yumurtalama ne zaman oldu senin ve yumurtalamadan kac gun sonra böyle çıktı
Ozgebesiktepe Nqhn23 canim benimmm yunurtlamam ayin 10da olmus galiba adetim duzensiz bilmiyrmkii tam eminde deilimki simdi hamilemiyim deilmiiyim 😑 yumurtlamadan 15 qun sonra cikti bole
Nqhn23 Ozgebesiktepe o zaman benim henüz var test yapmama yumurtalamanin üstünde 5 6 gün gecti benim varsada Çıkmaz. Senin attığın testleri gördüm hamilesin kuzum bu arada
Ozgebesiktepe Nqhn23 ayy insallahhh canim benimm awzindan ball damliyo yemnleee mutlu olamiyrm suann emin deilimya 🙂 bide kan werip kesinlestirsemmm bi skintim kalmiycak
Nqhn23 Ozgebesiktepe acilde kan ver 1.5 saatte çıkıyor giris barkodunuda al eve gel bulunduğun hastanenin ismini yaz tathlil sonuclari yaz cikan ekrana barkod numarasini girince direj verdiğin tahliller çıkıyor e nabiza yansimadan o sekil görebilirsin