Emsl_kn Selam arkadaşlar. 1 cm açıklığı olup suni sancı alarak doğum yapan var mı? Kaç saate oldu doğumunuz? Şu an hastanedeyim suni sancı alacağım sanırım. Çok korkuyorum çok da merak ediyorum. 40+4 haftalığım.
fatmaa37demi5 Emsl_kn sağlıkla gelsin inşallah 🐣 40+5 e kadar gelmez ise bende suni sancı alicam. Lütfen bizi de bilgilendirin sonradan ❤
Melikeex Emsl_kn 4 cm acıklık vardı 16 saat sunş aldım acıklık sadece 2 cm ilerledi yavas ilerleyince suyu patlattılar 2.5 saat sonra dogum oldu
Gulsen4224 Emsl_kn hiç korkma doğumu hızlandırır bende 3 cm açıklık vardı suni verildi yarimsaat sonra kizim kucağımda idi😊
Bebekveannesii Emsl_kn umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebeğinizi🤗 herkesin bünyesi farklı ben 3 cm açıklıkla gittim 5 saat suni sancı ile 10 cm acilmam oldu ve 15 dakika içinde kızımı kucağıma aldım ki ben biraz doktorumu ugrastirdim o an korktuğum için 🙂..
Bortubocek Emsl_kn 1 cm aciklikti kendi sancim yoktu..8 saat suni aldim 4 cm de takili kaldik..sezeryan oldum
Bebekveannesii Gulsen4224 yaa benimde ikincisi inşallah sizin gibi kolay olur.. peki ikinci doğumda dikiş oluyor mu?
Nurcantas65 2.5 la hastaneye girdim 4 cmle doğumhaneye inip suni aldım 5 cmle sıcak suda 45 dk kalarak 10 cm oldum toplam bu süre 4_5 saat sürdü.Doğru ıkınana kadar zaman harcadım 20 dk falan 😊
Gulsen4224 Bebekveannesii ikinciler kolay oluyor sadece 1 dikiş vardı benim korkma inşallah allahın izniyle kolay olur sadece bebeğine kavuştuğunu hayal et🤲🌸😍
Emsl_kn Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Şimdi doktoru bekliyorum onunla konuşup karar vereceğiz. İnşallah sabaha oğlumu kucağıma aldım diye yazarım buraya 🥰🥰
Emsl_kn ggc94 maalesef sancım yetersiz hastane de üç gündür oyaladı beni suni sancı kapasitemiz dolu diye. Doğum olmadı o yüzden bekliyorum belki kendi sancım veya suyum gelir diye. 40+6 oldum bu arada.