Caglali Kalça kasık ağrılarım ve ılık ılık karın ağrım var. Göğüs ucu koyulaşma ve etrafında yağ bezeleri çıktı. Pazartesi kan vermeye gideceğim. Acaba var mıdır gebelik? Çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum.
Mzg_15 Caglali yağ bezesi dediğin nasil tarif edebilirsin kuzum benimde göğüslerim sisti dolgunlasti uçlarında ağrı var birinde topak bişey var ama yağ bezesi mıdır bilmiyorum
Mervetnl Caglali benimde göğüs uçlarımda kahverengi alanda beyaz beyaz noktalar oluşmuştu umarım sebebi bebektir sizinkininde 🙏🏻
Caglali Mzg_15 etrafında sivilce gibi noktaciklar, dolgunlasti sadece ucarinda elledigimde hassasiyet var
Kardelen13 Benimde gögüslerim çok hassaslaştı yüz üstü bile yatamıyorum ucu kaşınıyor yağ bezeleri de çıktı 8.9 günler migde yanmam vardı geçti bugun 11.günüm migde bulantısı var 14.günü bekliyorum ümitlenmek de istemiyorum
Tamarix Caglali meme ucundaki belirti bende de var kasık ağrılarım var benimde şimdi duşta bende onlara bakıyordum anlam veremedim korktum
Caglali Tamarix belim ağrım cogaldi kasıklarsa batma nadir olmaya başladı uykum çok geliyor ve göğüste dolgunluk ve koyulaşma nokta nokta küçük bezeler var