Meryem55 Baharsss Gökhan Öcal büyük Anadolu hastanesi muayene ücreti 380₺ kesinlikle öneririm eğer devlette gitmek istersen de Ersan şener iyi tavsiye ederim😊
Drysmsn Baharsss büyük Anadolu da Sefa Erdem beye gıdıyprum çok sakın bılgılı anlayışlı bır doktor tavsıye ederım
papatyadenis Baharsss Ayşe Zehra hoca medicana kesinlikle öneririm çok güler yüzlü ve başarılı ilgili bir doktor 😍
Baharsss Seyma5 eşim 3 aydır işsiz ben öyle ayda bi kez gidip renkli ultrason almak için gitmek istiyorum aslınd o fiyat beni aşar ☺️
Kullanici55 Seyma5 merhaba seher hanıma hala gidiyomusunuz şuan muayene ücreti tam olarak ne kadar birde emniyet indirimi var mi
Baharsss Meryem55 ersan şener devlette yok gökhan öcala gidiyodum zaten memnunum aslında ama bütçe kaldırmıyor
Meryem55 Baharsss Ersan şener devlette ben ona gidiyorum şuan bu arada en uygun muayene ücreti bu zaten ben okadar araştırdim ama yok eğer bir sorun yoksa gerekte yok zaten özele
Meryem55 Baharsss ben alıyorum canım sık sık takip et sen eğer açılırsa randevu sistem sana burdan yazarım girip hemen alırsın 😊