zLemataLca Merhaba hanımlar 36 haftalık hamileyim samsunda özelde sezeryan olmak istiyorum ikinci olacak ilki devlette olmuştu tekrar devlet istemiyorum ama samsuna uzak bi yerdeyim medical veya liman hastanesinde doğum yapan varsa fiyat yazabilir mi lütfen sırf fiyat için 2 saatlik yol çekmek istemiyorum spinal sezeryan bu arada
Bahar11mucize zLemataLca telefonlada fiyat öğrenebilirsiniz ki ben samsunda yaşamıyorum ama fiyatını bilmekmistediğim şeyleri arıyorum söylüyolar
Bahar11mucize zLemataLca allah allah belki fiyatın yğksek gelcek o hastaneyi tercih etmiceksin yani ben kendi gitiğim hastaneye sordum normalde sezeryanda aynı 1350 lira dendi
Bahar11mucize zLemataLca farklı ilde yaşıyorum ben bilecikte oturuyorum ama burda özel hastane olmadığı için kendi memleketim bursa inegölde bi özel hastaneye gidiyorum
Sebnem55 Samsun medical parka gidiyorum cnm.doğumum aralık ayında nasipse.henuz tam fiyat almadık ama.abimin eside orda normal doğumu 3.500 tlye yaptı.ben sezeryan olucam.3500-4000 arası gibi dusunebilirsin medicalparkı.