Gulsumyaman Hafize30_ bebisler iyi olsun sağlıklı olsunda kilo hic önemli degil dogumdan sonra ne kadar alırsak alalım veririz bi sekilde 😊
minikoglummm shimmery hangi vitamini kullanıyorsun canım. Ben decavit başladım 1 ayda 4 kilo aldım durduramadım direk kestim onu başka vitamin aldım durdu kilo alımım
BadoDe shimmery 28+1 hafta 3 kilo aldım 🙄 Sanırım metabolizma bebekle birlikte hızlandı yoksa mümkün değil benim bu kadar az kilo almam hem yiyorum hem hareket çok az üstelik 3 hafta full yattım.
01gizem shimmery 34 haftayim tam 10 kilo aldım ekmek pek yemiyorum sadece sabah kahvaltıda onun dışında yemiyorum abur cubur tüketmemeye özen gösteriyorum onun dışında başka birsey yapmıyorum😊
Hasretaytemur Senem_11 biz de ters tepti sanırım hamilelik 😂😂 50 ile kalmıştım zaten alırım diye düşünüyordum 🤷♀️🤷♀️
glsh25 12+5 5 kilo vermiştim 1 kilo geri aldım. Ama diyet yaptım. Ara vermiştim devam edeceğim. İnşallah çok kilo almadan tamamlarım
Htc3866 kuzucumoglum aynıymışiz sizinle bir şey soracağım kuzum kilo az almış olmama rağmen koca bir göbiş oldu sende göbiş nasıl