Byy34 Canım yemin ederim bak inan ben 3 sene olucak kasımda evleneli ilk evleneiğim zamanlar eşim cok istiyordu cocuk tabi ben 17 yasındaydım daha cocuk gibi aklım vardı ilk zamanlar ne oldugunu bilmiyordum yani bu kadar cok istemenin neden oldugunu bilmiyordum sonra baktım ki ikimiz evdeyiz ama ev sessiz eşim telefonla ilgilenir olmuş bende öyle hatta adet olunca ağlardım eşimde üzülürdü sonra boşver canım cocuk icin evlenmedik biz birbirimizi sevelim yeter derdi daha sonra ekimde tatile cıktık 2 günlüğüne 15 ekim benim adet tarihim yani biz 30nda falan gittik canım daha sonra geldik 14 kasım benim evlilik yıldönümüm eşime sürpriz uapiyim dedim rutin şeyler işte 15nde adet olmam lazım ama o ay hep dedim keske öğrensemde sürpriz yapsam ama gerçekten kafama hiç takmadan daha sonra adetim 3 gün gecti eşim illa test yap dedi 17 kasımda öğrendim canım bak 1 senedir iatedik olmadı sırf kafama taktıgım icin ama şimdi afedersin birlikte olmadan önce eşim cocuk istiyorum dedi bende istiyordum ve o ay adet olmadım şuan 6 hafta 5 günlük hamileyim 👍