Cileklipizza Kızlar sizinde belinize ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyormu? Bu arada nasıl gidiyor hamileliğin son zamanları ?🥰
Rmyskymz Cileklipizza 38+0 Sadece kasılma var birde adet sancısı gibi sancım 😑😑 Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.🙏 Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım 🤗
050218Ybmety Cileklipizza 38+0 uyku uyku uyku uyanamıyorum bıraksalar 1 gün boyunca uyurum belimde arada gidip gelen ağrı var karnım semsert😌
Cileklipizza Iremshn 1 gün var aramızda hayırlısıyla gelsinler benim belime adet ağrısı gibi ağrı giriyor🥲ama düzensiz
aryadamla Benim hiç ağrım sızım sancım yok 38+3üz geceleri de maşallah rahat uyuyorum sadece sürekli tuvalete kalkmaktan sıkıldım🤣
aryadamla Cileklipizza hahaha bence de öyle doktorum da artık aynı şeyi düşünmeye başladı 😂 vaktinde gelsin de başka bi şey istemem biraz geriden geliyor gelişim olarak aslında ne kdar içerde beslenirse o kadar kâr bize.. 😇♥️
Cileklipizza aryadamla gelişimi gerideyse kalsın inşallah tam zamanında gelsin annesi çok zamanı atlattık bi kaç haftada kalsın bişey olmaz🙏🌸
Matmazelss 39+1 bel sırt ağrısından ve sancıdan ölüyorum hatta artık bu hafta suni sancıyla doğumu başlatmalarını isteyeceğim 🥺
Cileklipizza Rmyskymz aynıymışız allah bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️geçmiş olsun aynı durumdayım bende 🥲
Cileklipizza 050218Ybmety günümüz aynıymış bakalım uyku bende yok zorla uyutuyorum kendimi ağrılar sızlamalar hareket kısıtlanması 🤦🏻♀️allah bir avazda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏