Bebekdelisi segah06 20+5 bızde 21 sayılırız ama renkli var bu H arada kasık agrısı var bıde gaz mahvolduk basından berı
Uzaldiii segah06 20+1 im ben de 😊haftaya detaylıya gircem çok heyecanlıyım 🥰iyi gidiyoruz kızımla sizin nasıl geçiyor ?
segah06 Ahoeskibayramlar ayy canım idrar yolu enfeksiyonu oldum ben 19 ile birlikte. Çok dikkat et. Hâla idrar yolu enfeksiyonu ile cebelleşiyorum. Salı günü detaylı var çok heyecanlıyım😍
segah06 yorumcuanneniz kızzz benim salı günü var. Çok heyecanlıyım 😍 idrar yolu enfeksiyonu ile cebelleşiyorum bacı
segah06 Bebekdelisi canım valla 19 haftaya girmem ile birlikte idrar yolu ile ugrastim bildigin. Salı günü ben de detaylıya giricem 20.haftayla birlikte bebek ne büyüklüğünde oluyor? Çoğu bitmiş azı kalmış bacım dayan
senaerrtugrul0812 segah06 ben şuan 20+1 haftalığım 1 - 2 ay önce bende de çıkmıştı bol bol şu içtim şükür hemen geçti bol bol su iç canım 😊
Bebekdelisi segah06 canım ıdrar yoluyla uğraşma hemen dr don vagınorm vajinal dus sor ozel oldu ıcın ılac çoğu dr yazmıyor ama ben onl kurtuldum elhamdulillah